Kurani Fisnik » Shqip » Suretu El Kadr

Choose the reader


Shqip

Suretu El Kadr - Vargjet Numri 5
إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ( 1 ) El Kadr - Ayaa 1
Ne e zbritëm atë (Kur’anin) në natën e Kadrit.
وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ( 2 ) El Kadr - Ayaa 2
E ç’të bëri ty të dijsh se ç’është nata e Kadrit?
لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ ( 3 ) El Kadr - Ayaa 3
Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ ( 4 ) El Kadr - Ayaa 4
Me lejen e Zotit të tyre në (atë natë) të zbresin engjëj dhe shpirti (Xhibrili) për secilën çështje.
سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ ( 5 ) El Kadr - Ayaa 5
Ajo (që përcakton Zoti) është paqe deri në agim të mëngjesit.

Random Books