Kurani Fisnik » Shqip » Suretu El Felek

Choose the reader


Shqip

Suretu El Felek - Vargjet Numri 5
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ( 1 ) El Felek - Ayaa 1
Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,
مِن شَرِّ مَا خَلَقَ ( 2 ) El Felek - Ayaa 2
Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.
وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ( 3 ) El Felek - Ayaa 3
Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ( 4 ) El Felek - Ayaa 4
Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ( 5 ) El Felek - Ayaa 5
Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.

Random Books