Kurani Fisnik » Shqip » Suretu En Nasr

Choose the reader


Shqip

Suretu En Nasr - Vargjet Numri 3
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ( 1 ) En Nasr - Ayaa 1
Kur erdhi ndihma e All-llahut dhe çlirimi (ngadhënjimi),
وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ( 2 ) En Nasr - Ayaa 2
Dhe i pe njerëzit që po hyjnë turma-turma në fenë e All-llahut.
فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ ۚ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ( 3 ) En Nasr - Ayaa 3
Ti, pra, lartësoje Zotin tënd duke falënderuar dhe kërko nga Ai falje. Ai vërtet pranon shumë pendimin.

Random Books