Kurani Fisnik » Shqip » Suretu El Kevther

Choose the reader


Shqip

Suretu El Kevther - Vargjet Numri 3
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ( 1 ) El Kevther - Ayaa 1
Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ( 2 ) El Kevther - Ayaa 2
Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ( 3 ) El Kevther - Ayaa 3
E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.

Random Books