Kurani Fisnik » Shqip » Suretu Kurejsh

Choose the reader


Shqip

Suretu Kurejsh - Vargjet Numri 4
لِإِيلَافِ قُرَيْشٍ ( 1 ) Kurejsh - Ayaa 1
Për hirë të garantimit që e gëzojnë kurejshitët!
إِيلَافِهِمْ رِحْلَةَ الشِّتَاءِ وَالصَّيْفِ ( 2 ) Kurejsh - Ayaa 2
Garantimin e udhëtimit të tyre të lirë dimërit dhe verës!
فَلْيَعْبُدُوا رَبَّ هَٰذَا الْبَيْتِ ( 3 ) Kurejsh - Ayaa 3
Pra, le ta adhurojnë Zotin e kësaj shtëpie,
الَّذِي أَطْعَمَهُم مِّن جُوعٍ وَآمَنَهُم مِّنْ خَوْفٍ ( 4 ) Kurejsh - Ayaa 4
I cili i ushqeu pas urisë dhe i siguroi prej çdo frike!

Random Books