Kurani Fisnik » Shqip » Suretu El Asr

Choose the reader


Shqip

Suretu El Asr - Vargjet Numri 3
وَالْعَصْرِ ( 1 ) El Asr - Ayaa 1
Pasha kohën!
إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ( 2 ) El Asr - Ayaa 2
Nuk ka dyshim njeriu është në një humbje të sigurt.
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ( 3 ) El Asr - Ayaa 3
Me përjashtim të atyre që besuan, që bënë vepra të mira, që porositën njëri-tjetrin t’i përmbahen të vërtetës dhe që këshilluan njëri-tjetrin të jenë të durueshëm.

Random Books